Now what's going on?

Vardag • 2013-02-12 • 20:41:29

Det blev ett glapp här med uppdateringen eftersom jag skapade Sevens Blogg, och har inte hunnit fota (jag har inte fotat "seriöst" på eeeeeevigheter!!!) så därför har jag inte använt mig av den här bloggen. Men det ska jag börja med igen! Hade planer på att starta ännu en ny blogg, men bestämde mig ganska snabbt för att inte göra det. Snoozam är jag, och jag kommer alltid att vara snoozam. Även fast det "nya namnet" var bättre och snyggare. Man måste bestämma sig ngn gång, en gång för alla! 
 
En av anledningarna till att jag ville skapa ny är för att den här bloggen har blivit så experimenterad med att kodmallen är helt fucked up. Ni kanske inte märkt det, men det går verkligen inte att se tillbaka på mina allra första inlägg jag gjorde. Tror jag har ändrat någonstans hur många inlägg som visas överallt, och jag vet inte hur jag ändrar tillbaka... Bra gjort, I know. Så troligen, när tiden är kommen, kommer jag att återställa kodmallen och börja om. Börja om med Snoozam, istället för att börja om med en helt ny. Och förlora alla mina galna, fula, fina, puckade mongo-inlägg. Vissa är jag stolt över. Andra inte. Kanske rensar lite när jag ändå är igång. heh. Typ mitt livs projekt. Kommer vara klart när jag är 120 ungefär. 
 
Nu plugga matte. Vi hörs

Skickade kommentarer
Postat av: jatta

Hej. Skrev en gång förut men vet inte om det kom fram?
Jag kom till din sida då jag letade olika Hdr sidor. En bra handledning! Om du är intresserad av att använda texturer till foton (kanon resultat, förmodar att du användar PS eller PSE kan du gå via min hemsida till PDPA, där finns fina gratis texturer med exempel.

Svar: Hej, nej det gjorde det nog inte! :)Tack! Kul att det uppskattas. Ja texturer är jättekul, jag ska definitivt kolla. Tack!

Mvh Amanda
amaluna.blogg.se

2013-03-03 @ 09:06:00
URL: http://www.queenvickans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (bara jag ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mailadress: mandis.l@telia.com

Är det någonting om mig du undrar över? Ställ gärna din fråga HÄR!