Slappardag

Vardag • 2011-07-31 • 18:03:42

Idag har varit en riktig slappardag.
Men jag gick upp i tid och åkte till stallet, så smart! Så jag hade hela dagen framför mig att göra precis vad jag ville ;D

Det gick faktiskt grymt bra att rida Seven. En toppkänsla hade jag, och det är så kul att rida då! Är sugen på att rida framför kameran igen, men då måste jag först hitta fotograf, och sedan måste Seven banta lite först. Han är hemskt tjock.

Idag drog jag, syrrorna+tommy och pappa till en liten sjö och badade lite. Till och med badkrukan jag badade, och det va faktiskt jätteskönt.. Tacka vet jag sommar ♥ varför har jag inte badat mera den här sommaren? Bassning på dej Amanda.

Sen har jag typ ugglat här framför datorn, och inte fått nåt gjort, i stort sett. Jag har insett att jag är ännu tokigare i kläder och skor än vad jag trodde jag var, och jag har förälskat mig i några skor från Acne, och ett par från sixtyseven. Inte så konstigt dock eftersom det var ett par acnekopior ;) Och ja, dom va 2000:- billigare, haha! Ganska lika sånna jag redan har, fast ändå inte. Samma slags sko, men anna modell och hela dedär detaljköret. Längtar efter att få gå i mina ankelboots! Och ja, det är ett par acnekopior. Hihi!

Bjuder på två bilder från Visingsö, på pollarna som drog vår soffvagn i ca 3h. Söta små djur!



Nu ska jag göra nåt vettigt, eller kolla på ett avsnitt av True blood! ;D

Eldblommorna

Naturfotografier • 2011-07-30 • 18:13:01

Några bilder från 26/7.
Redigerade idag!




Bloggsvar kan inte bli segare

Vardag • 2011-07-30 • 17:40:17

Jag är lite smått arg nu faktiskt.
För min blogresponse är heelt skitseg. Tar typ tio minuter att komma till själva hemsidan, och sen tar det ytterligare tio minuter att logga in, sen ska man svara på frågorna och ni kan ju tänka er hur lång tid det tar för svaren att sparas. Inte kul.

Är det så för er andra som också har ett bloggsvar/blogresponse?

Ajabaja!

Seven Seat ♥ • 2011-07-29 • 22:20:21

Idag va jag riktigt busig.
Eller hästen, det beror på hur man ser det, haha. Hur som helst åkte jag av Seven ute i skogen (första gången, tjoho!!), och klarade mig ruskigt bra med tanke på hur det kunnat gå. Vi galopperade på åkern, sen sa han att han ville minsann sticka hem, och jag fick inte stopp på den rackarn innan stigen kom. Så han svängde men inte jag :p Arg som satan va jag när jag låg där på åkern, precis innan diket. Men han kom ingenvart, för i ilskans rus greppa jag tyglarna, och höll kvar när jag dråsa i backen. Så lillhästen fick slå på tvärnit ;) Rev upp tröjan och fick rivmärken på magen av några grenar, och så slog jag i mitt knä... Som har svullnat upp nu och gör fruktansvärt ont! Inte okej asså. Får väl bli kryckor imorn ;( Har ju ett par hemma som är kvar sedan syrrans knä hoppade ur led.

Har jag lärt mig någonting nudå? Svar JA. Kanske (förhoppningsvis) är jag mer försiktig i framtiden och tar inte onödiga risker. Inte tänka "det händer inte mej", för det kan faktiskt hända mej. Jag kan bli lite väl modig ibland... Eller kallar man det modig när man egentligen är dum? ;p Sen får jag börja rida Seven ordentligt ute o skogen, för det har blivit alldeles för många impulsiva galopper, så nu känns det som om han drar när han känner för det. Och så får det inte vara! Det är en sån där sak som bara byggs på hela tiden, men som man inte märker av. Förrän det händer någonting sånt här. En liten varningsklocka helt enkelt. Och jag lyssnar till den! :)

Så, ryttare: Va försiktiga när ni är ute och rider, speciellt ute där allt är så öppet, hästarna kan sticka och det finns inga väggar som stoppar dem. Och va inte så dum-modig som jag, för då kan det sluta såhär! Lär av dina egna misstag, men även av andras... ;)


Hemma igen

Naturfotografier • 2011-07-28 • 21:38:40

Hejjsan.
Nu är jag hemma från stallet igen, men ska ju dit imorn igen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, hehe :p Så jag bjuder på några blommor som jag plåtade för några dagar sen. Hoppas fantasin är på bättre humör imorn! :D

O juste, för alla er som undrat varför ni inte fått svar på era kommentarer, så kan jag säga att jag såg inte dem, haha. Har inte kollat själva kommentarssidan, utan bara på översikten. Men nu har jag lärt mig att alltid kolla på kommentarssidan istället. Hihi. Men nu har jag iaf svarat alla som ville ha svar! :)



Stallgöra

Vardag • 2011-07-26 • 16:28:06

Nu ska jag iväg o packa, för jag och två löss till (kanske tre) ska sova i stallet några dagar! :) ha de gott!

Mumsiga macarons

Goda bakverk • 2011-07-26 • 14:29:30

I förrigår (jag vet, sorgligt att jag inte redigerat bilderna förrän nu) bakade Tommy läckra macarons, tre olika smaker; blåbär, vattenmelon och pistage. Gudomligt gott! Dessutom är de lika söta att fota som att äta, så det blir ett finfint motiv för fotografering, tycker ni inte det? :)



Mitt ♥ smälte

Seven Seat ♥ • 2011-07-23 • 22:33:48

Idag fick jag åka till min älskade pollehäst.
Visste inte hur han skulle reagera, men antagligen skulle han väl vara som vanligt i sommarhagen - lyfter på huvudet men stannar gärna kvar för att hinna äta så mycket som möjligt innan mamma kommer och ska hämta honom. Men precis som vanligt började jag ropa på honom, vissla och ropa, och när jag kom in i skogen hörde jag massa brak i skogen, och så kommer lille Seven vilt travandes ur skogen och slog på tvärnit framför fötterna på mig.

Om de va just mig han hörde, eller bara vilken människa som helst, vet jag inte, men jag dog lite där faktiskt. Och han va så sjukt gosig i stallet. Gång på gång stångade han mej och tryckte in hans stora huvud i famnen på mej. Han är min lilla bebis! Och mamma älskar bebis ♥


Bild från förut nångång


Tionde juli

Naturfotografier • 2011-07-23 • 22:07:49

Några bilder från andra dagen på semestern.
Och ne, det är kanske inte är så många bilder från vissa dagar, men det beror väl antagligen på att jag inte fotade nåt den dagen. Eller så är det bara massa skit, haha! :p Men det är många familjebilder och många knäppa-kort-väldigt-snabbt-så-att-bilderna-blir-dåliga bilder. Typ.

Den här dagen drog vi iaf från Trosa, till Västervik. Och därimellan stannade vi någonstans och köpte glass på en glassrestaurang som jag tror Papi sa va Sveriges största/bästa/whatever. Ja, på själva glasskafét va de skeetamaffiga glassar, stora i stora glas med rökbomber o allt. Coolt :D Men kön dit va vääldigt lång, så vi tog den lite kortare kön och köpte "vanliga" strutar med glasskulor. Mumsigt värre! Kan ju säga såhär: jag gufsade fett mycke glass under den här resan. Fett mycke! :D




Ovan: Den där polkaglassen ser ju inte helt fel ut.. Och det där va ändå en diskret glass :o ni skulle ha sett dom andra!
Nedan: Vacker solnedgång i Västervik.


Nionde juli

Naturfotografier • 2011-07-23 • 14:06:04

Den nionde juli började vår resa, och vi började med att fira morfar som fyllde år, och drog alltså till Rasbo! :D
Sen åkte vi till Trosa, men dessvärre blev det inga fina bilder därifrån ;p






Borta bra, men hemma sjukt bäst

Vardag • 2011-07-22 • 19:00:54

Heeeej!! Nu är jag hemma från semestern igen, mohah!
Så nu blir det mera uppdatering, tjohoo! :D Har typ 3.000 bilder att gå igenom som bland annat jag fotat under dessa två veckor vi varit borta, så förbered er på en fotobomb... Mehe.

Jag har haft det finfiiint, och har sett massor med fina saker. Massor! Vi har åkt på östkusten och har besökt platser som Öland .. öhm, Gränna.. Kalmar! hum.. Simrishamn? Ystad! Typ. Lite flera men jag kommer inte ihåg vad allt heter :D hihi. Jag har storkoll ;)

Och shit. Natten till idag va bannemej inte rolig. Det åskade som satan (och jag har en viss känsla av att åskan inte bara va över vår lilla camping?) och det blinkade hela tiden. Blixt varannan sekund ungefär. Mys. Det mullrade så mycket att husbilen vibrerade - gosigt!

Imorn åker jag till stallet och träffar min lilla plutthäst ! ♥ Har saknat honom sjuuuukt mycke .. SJUKT!

Nu ska jag kolla igenom bilder.. heh

Semester

Vardag • 2011-07-08 • 15:16:02

Imorn, kära läsare, ska jag och nästan hela familjen åka på semester! :D
Vi ska ta husbilen och åka runt i Sverige, eller ja, neråt/söderut iaf. Blir lite olika ställen, och jag ska fota som en galning har jag tänkt! ;D Vi ska bland annat åka förbi Gränna (för att köpa polkagrisar) och Sharpman (för att köpa hästsaker) vilket jag verkligen ser fram emot hihi :p

Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till Internet, men om det funkar så kommer jag nog uppdatera lite under resans gång :) ! Annars skriver jag en massa sen när jag kommer tillbaka :p

Jag tycker bestämt att ni ska fråga lite mer, så att jag har någonting att göra! :) Klicka på den lilla blåa ikonen underst i menyn för att komma till min bloggsvar :))


Agnes Obel ~ Riverside

Musik • 2011-07-06 • 21:16:31

Just nu är detta min klart favoritlåt. Så sjukt värt att lyssna på den hörni :)) !


Monday morning

Naturfotografier • 2011-07-06 • 18:43:58




Bilder från i måndags
Foto och redigering: Jag.



Rebecca #2

Porträtt • 2011-07-05 • 15:42:10






Foto/redigering: Jag.
Modell: Rebecca Lundqvist.