Hela jag är vit

Vardag • 2011-06-28 • 20:57:35

Har jobbat idag igen, och den här gången lyckades jag hela tiden stänka färg på mig själv.
Så mina ben och armar är vitspräckliga - jättefint! :D *tummen upp*!

Tänkte bjussa på en bild från igår när jag o Lollo fota lite :) Har inte kollat igenom bilderna än, plockade bara en och redigerade upp den lite. Varsågod!


Målerier och kameraknäpp

Vardag • 2011-06-27 • 22:33:16

Idag va lilla jag så duktig att måla igen.
Haha, kändes som att jag va rätt seg, hade inte samma go' som förra gången, men jag fick saker gjort och det är väl huvudsaken? :) Imorn blire måla igen, haha!

Efter målningen och en liten matbit så drog jag ut med cykeln och Lollo, och fotade lite olika saker :p Har laddat över bilderna men inte kollat igenom dem, hehe. Blir morgondagens *shit nu tappade jag ordet*, hum, "som måste göras" :p haha. Alla fattar? :D Naaajs.

Dessutom ska jag ta o fixa ett inlägg om kamerautrustning.
Det är många som frågar vad jag har för kamera respektive objektiv, så då tänkte jag att jag kanske kan plåta sakerna och sedan göra ett inlägg om dem :) Vad säger ni om det?
(Fast ni läsare är ju så tysta.. Så det här känns ju mer som en monolog maha)

Bjuder på en härlig bild som togs i onsdags när jag väntade på att hoppträningen skulle dra igång :)


Beauty from yesterday III

Naturfotografier • 2011-06-27 • 20:43:05


Här är de sista blombilderna från igår. Snart kommer bilder på Svanis! :D






Beauty from yesterday II

Naturfotografier • 2011-06-27 • 20:39:53


Här är några söta små smultron :) Vi har värsta smultronfarmen här hemma tror jag :D Rabatten är full...





Beauty from yesterday I

Naturfotografier • 2011-06-27 • 20:38:09


Här är fyra bilder, som inte passade tillsammans med några andra :p Så de fick vara tillsammans i ett eget inlägg ! :)





Bomb .. snart

Naturfotografier • 2011-06-26 • 14:15:37

Har varit ute och fotat idag, och det blev måånga fina bilder..
Alldeles för många så nu är jag helt förvirrad, haha. Vet inte vilka jag ska lägga upp, vet inte hur jag ska strukturera dem osv. Kanske lägger upp i olika anlägg, kanske i samma. Aja, får klura på de :) Vi får se när bilderna kommer, hihi :) Här kan ni få ett litet smakprov iaf!



Översvämning på insidan

Vardag • 2011-06-25 • 20:09:29

Idag har varit en smått jobbig dag, har varit på dåligt humör, av både kända och okända anledningar...
Dagen började bra, men irriterande saker visade sig för mig en efter en och tillslut så orkade jag bara inte mer. Är väl lite bättre nu, men har huvudvärk och frossa - inte kul! Får hoppas på att morgondagen är bättre, och framför allt: tänka positivt.

En av anledningarna till mitt dåliga humör var att ridningen inte funkade idag.
Hoppade lite, försökte mig på en övning som gick skit. Den borde ha varit bra för Seven, men det gick inte idag. Han blev stressad, och jag hade inte den riktiga orken att vara förstående. Jag tog iaf förnuftet till fånga och avbröt innan både jag och hästen fick ett nervöst sammanbrott. Arbetade i skritt på att få hästen lugn och sansad, och det blev han till slut! Så hästen blev glad till sist, men inte jag. Suck.
Imorgon blir det klättring i skogen för att komma tillbaka till lugnet :)

Jag är sjukt fotosugen, och om jag inte ska måla imorn så tar jag definitivt en promenad med kameran. Fotar allt möjligt, det som dyker upp framför kameran. För det som dyker upp vill väl antagligen vara med på bild, inte sant?

Hällregn ..

Vardag • 2011-06-23 • 22:36:34

USCH vad det har regnat och varit blött idag.
Blä! Visst blir det mysigt grönt ute nu då, men det är inte kul när det regnar så mycket som det gjorde idag! Och de va inte kul att ta bussen till stallet då.. Eller iaf inte att gå till och från ;| Och plötsligt började det kippa i ena skon, och då kom jag på att sulan släppt lite i hälen på den skon. Men när jag kommer fram till busshållsplatsen, så inser jag att det va inte bara i hälen - hela sulan höll på att släppa! Inte konstigt att jag hade hav (just det, hav, inte sjö!) i skon... *mutter mutter*

Hjälpte Jenny med lägerelevernas hopptävling idag, de va skoj! :D Alla va så duktiga så :)

Fortsatte med lastträningen (som började intensivt igår!) idag, och det gick jättebra! :D
Red med sidepullen idag för lite omväxling :) Han va stark, men det släppte i slutet och han gick finfint då! Nyttigt att rida med bettlöst då och då, för då inser man hur mycket man egentligen använder handen vid ridningen.. Lite läskigt, men samtidigt väldigt nyttigt!

Igår blev jag så inspirerad och peppad av att se hoppträningen, så jag va ju bara tvungen att hoppa lite med min lilla kuselus! Och det gick faktiskt jättebra :D Det är mycket som måste tränas på, men det är ju det som är så kul. Det känns som det finns flera och roligare utmaningar i hoppningen än i dressyren. Just nu står dressyren helt stilla .. Allt känns hopplöst och långtråkigt - i hoppningen händer det i alla fall saker. Jag behöver inte tänka så mycket. Jag är en hejare på att överanalysera allt, och i hoppningen hinner jag inte med det. Katchiing! ;D

Gårdagens hoppträning

Hästar och Ridsport • 2011-06-23 • 22:20:55

Lekte ju proffsfotograf igår, och fotade några tjejers hoppträning.
Nu är alla bilder redigerade, men det blev 54 st, och jag vette tusan om jag pallar att ändra storlek på allihopa och sedan ladda upp alla här på bloggen, en och en... Så här finns länken till albumet som ligger uppe på Facebook! :) Inte bästa kvalitén, men wtf.

Vitt vitt och mera vitt

Vardag • 2011-06-21 • 20:03:51

Idag målade jag och syrran ett hus, här i Sverige, på en för er okänd plats :p
Huset är inte klart på långa vägar - det är ju ett sommarjobb! Jag tror jag aldrig har sett så mycket vitt på en och samma gång i hela mitt liv.. Gosh.
Imorn är det ledigt från jobbet, och jag ska fira det genom att dra till en hoppträning som äger rum en bit härifrån och fota lite :) Så förhoppningsvis blir det några finfina bilder här på bloggen imorn!

Sitter även här och grubblar över min blogg som jag är väldigt missnöjd med,
tycker inte om utseendet men har inte kunskaper att fixa till den så som jag vill att den ska se ut. Sjukt frustrerande! Sen att jag har brist på fantasi gör ju inte saken bättre.
Men jag ska försöka fixa den, greja och dona för att jag ska bli nöjd :) Ska bara få tid och ork till det, hehe...
Nu ska lilla jag checka in de två senaste avsnitten av Vampire Diaries, har ju inte kollat på dem än!

REA och sommarjobb

Hästprylar • 2011-06-20 • 21:31:02

Imorn blire till att sommarjobba (måla maha) och jobba ihop till lite pengar som jag snart ska spendera, haha!
Och det är ju så sjukt passande, för Hööks har ju 50% rea på lite saker nu :D hehe. Ska inte köpa träns (vet att alla gapar) bara för att det är halva priset, jag ska se vad det kommer för nya saker ;) Vem vet, dom kanske får in värsta snyggingarna? Vet ju iof redan ett träns som ska komma, såg ett reklamblad i Hippson :p Kan ju avslöja att det liknar ett från Dyon rätt skapligt... ;p
Jag hade nog faktiskt tänkt att slå till på en prylbag och fårskinnspaddar som läggs i benskydden. Hans framskydd börjar ge skav, så varför inte, nu när det ändå är rea? :p

Och sen har jag ju lite beslutsångest nudå...
Under förra veckan (på ridlägret) hittade jag en gammal Börjes-katalog i klubbstugan. Och jag hittade ett träns som jag bah dog när jag såg det! Men så kollade jag det när jag kom hem, och det är en utgående vara, och den finns bara kvar i ponny :( *tår i ögat*. Men istället har dom fått in NYA träns (mohaha) som är skeetasnygga! Har fastnat för ett som jag tycker är finfint :D Kostar 545:-, så det är ju varken dyrt eller billigt. Fast det beror ju helt på vad man jämför med, hehe.
Sen så tycker jag att det kanske ser lite klumpigt ut - både nackstycket och nosgrimman. Men nackstycket kanske inte blir ett problem eftersom nackstycket på tränset jag har nu (svart) är rätt så brett och stort, och det gillar han ju. Men man vet ju aldrig..
Vad tycker ni då? Ser det klumpigt och stort ut eller är det helt ok? :) Tänker hur som helst inte beställa det idag så jag kan ju fundera mera, haha :p ska först kolla vad hööks får för nya saker ;)

 

Jaa, jag tror jag får sova på saken helt enkelt! :) Förhoppningsvis åker jag och päronen ner till Sharpman i sommar (som dessutom har lagerrensning då vi åker!!) och då kanske jag hittar ett träns där? Eller så kanske Hööks får in ett asballt? Vem vet.. ;) Fast det skulle ju vara rätt snyggt med tränset ovan + ett GG-pannband till! :D Hihi! Nej gud, nu får jag allt ge mig. Sov på saken Amanda!


Regniga bikes

Random Motiv • 2011-06-19 • 16:24:07


Här har ni dagens foton. Hade idén från början och det visade sig bli rätt nice faktiskt. Thumbs up!












Bus i fårhagen

Film och Videoklipp • 2011-06-19 • 15:00:40

Här kommer några härliga filmer från förra söndagen då jag och Lollo red bort till underbara fårhagen på Seven och Windy för att busa lite :D
Anna följde med med min kamera och filmade oss lite. Dock är filmerna väldigt skakiga, haha, för de va lite mycke mygg så Anna kunde inte hålla kameran stilla ;p






Vilket skyfall...

Vardag • 2011-06-19 • 14:40:10

Shit vad det regnar just nu.
Men jag ska fortfarande ut och fota lite :p hehe. Ska ta paraply och ut o fota! Har en liten idé om vad jag ska hitta på, men tänker inte avslöja någonting för er nu!

Sitter o laddar upp filmer på videofyme från ridningen i fårhagen för en vecka sedan. Det tar lite lång tid, men det ska bli kul att se resultatet! :D Se hur det blir här på bloggen hehe :p

Missinassen

Vardag • 2011-06-19 • 02:07:41

Här sitter jag, mitt i natten, framför datorn och ugglar.
Om några timmar ska jag gå upp igen och städa mitt rum, innan jag fixar disken i köket. Eller jag kanske byter plats på dom dära sakerna haha :p Sen ska jag uut och fota, spelar ingen roll vad det är för väder - jag ska ut. Jag ska hitta på någonting av det vädret som är och det ska bli awesome. Jag redigerar de asballa bilderna och lägger stolt upp dem på bloggen. Sen på kvällen drar jag till stallet för att rida min prins. Kanske hoppar jag, det beror på hur ridlägret som börjar imorn är uppbyggt. Sen åker jag hem och softar.
Låter det som en bra dag? Jaa!

Så nu ska jag gå o sova. Nattinatti!