Fullt med kattbebisar i köket

Vardag • 2012-10-08 • 20:45:00

Igår fixade pappa hagen till fem små parvlar som skulle få flytta hem hos oss idag. 7-8 veckor gamla, halvt föräldralösa bebisar som skriker efter oss för att få kela och klättra på oss. Dom somnar i kupade händer och ska trängas alla fem i knät efter maten. Hur underbart är inte det?! 

Bebisarna kommer från Rasbo, där mormor och morfar bor. Deras mamma fick ungarna mycke senare än den andra kattmamman där, och vi har i princip tagit hand om dem ända sedan de va übersmå. Det är mamma Tussans första kull och nu vill hon inte ha dem längre, och då bestämde sig mamma för att ta hem dem allihopa, hem till åkervägen! Dom är helt galet underbara. Otroligt sociala och bara helt ... underbara. Haha är helt såld på dom. 

Det är fyra tjejer; Kenza (Murre-Kenza), Lovis (Lilla Lovis), Ronya (Ronya Rövardotter) och Greta (Greta Grävling). Den enda lillpojken heter Sir Morris men kallas bara för Morris. Det är oklart var dom ska ta vägen sen när dom kan klara sig själv. Antingen behåller vi dom eller så får dom flytta tillbaka. Skulle vi inte tagit hem dom skulle dom nog inte klarat sig. Lite hjälp på traven behöver vi alla ibland! ♥

Givetvis har kameran smattrat idag, men det blev inte så många bra bilder. Typ inga, faktiskt. Dom är snabba, dom små rackarna, så det blir bara suddigt haha. Kommer inga bilder ikväll (orkar inte gå ner och hämta kamerasladden heh), men så småningom kommer massor med bilder!

Skickade kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (bara jag ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mailadress: mandis.l@telia.com

Är det någonting om mig du undrar över? Ställ gärna din fråga HÄR!